1 2 3 4
 
  •  

Spoedcursus


Als u snel uw rijbewijs wilt behalen, is het verstandig een spoedcursus te volgen. Op deze manier leert u vele malen sneller en kunt u binnen een korte tijd je rijbewijs halen en dat kan bij ons al in 5,8 of 10 dagen!
U moet dan wel al in het bezit zijn van een theorie certificaat. Na een intakeles van anderhalf uur, bepaal je samen met je instructeur een aangepast pakket, lesrooster en de examendatum. De kosten van de spoedopleiding zijn gelijk aan die van de rijopleidingen met de normale duur.

Faalangst of onzekerheid

Bent u in bezit van een rijbewijs, maar heeft u een tijd geen auto gereden of u durft eigenlijk niet (meer) met auto de snelweg op en u vermijdt liever de drukke stad? Uw instructeur heeft een uitgebreide cursus voor (faal)angst- en onzekerheidsbegeleiding in het verkeer gevolgd. We nemen rustig de tijd om uw angst of onzekerheid weg te nemen, zodat u snel weer op prettige wijze aan het verkeer deel kunt nemen: ook op een drukke randweg, de snelweg en in het centrum van de stad! Onze instructeur staat klaar om u snel weer met een goed gevoel de weg op te laten gaan!